Maarland

In fase 1B starten we met de werkzaamheden aan de woningen van Maarland met de volgende huisnummers:

  • 4 t/m 22 + 26 (even nummers)
  • 30 t/m 76 (even nummers)
  • 80 t/m 92 (even nummers)

De werkzaamheden aan de andere woningen van Maarland met onderstaande huisnummers starten in fase 3 (Linker Halve Vlieger Noord). De exacte planning hiervan is nog niet bekend. De werkzaamheden vinden plaats in de periode april 2022 t/m december 2022.

5 t/m 67 (oneven nummers)

Algemene informatie

Het Verbeterprogramma Vreewijk duurt tot ongeveer half 2023. De werkzaamheden worden per straat gepland. We maken eerst een grove planning waarin we ongeveer kunnen aangeven wanneer welke straten aan de beurt komen. Een paar maanden voordat uw straat echt aan de beurt is, weten we de definitieve planning. Dan krijgt u van ons het voorstel met alle werkzaamheden. De sociaal begeleider komt dit verbetervoorstel bij u thuis met u bespreken. U kunt dan ook al uw vragen stellen.

Een paar weken voordat we de werkzaamheden bij uw woonblok starten, nodigen wij u uit voor de Informatiebijeenkomst. Daarin leggen we alle praktische informatie aan u uit. En natuurlijk kunt u dan ook uw vragen stellen.

Een onderdeel van het verbeterprogramma is het vervangen van de vloer op de begane grond. Waarom dat nodig is, leest u in de pagina ‘Vloer vervangen.

We begrijpen dat de werkzaamheden ingrijpend voor u zijn. Daarom bieden we u een compleet ingerichte logeerwoning aan waar u tijdens de werkzaamheden rustig kunt wonen. En verder helpen u natuurlijk zo goed mogelijk. Meer hierover leest u bij ‘Wat wij voor u doen’.

 

Maarland weer toegankelijk

De werkzaamheden aan het Maarland verwachten we eind 2019 af te ronden. Het Melkpad en Maarland tot de kruising met het Melkpad worden tussen 11 en 18 november zo snel mogelijk opengesteld voor doorgaand verkeer zodat de route vanaf het Maarland richting het Melkpad weer open is. Maarland tussen huisnummers 4-22 is dan een doodlopende weg.

Werkzaamheden > Sociaal begeleiders >