Lange Geer

In fase 1B starten we met de werkzaamheden aan de woningen aan de Lange Geer met de volgende huisnummers: 

89 t/m 103 (oneven nummers)

 

Algemene informatie

Het Verbeterprogramma Vreewijk duurt tot ongeveer half 2023. De werkzaamheden worden per straat gepland. We maken eerst een grove planning waarin we ongeveer kunnen aangeven wanneer welke straten aan de beurt komen. Een paar maanden voordat uw straat echt aan de beurt is, weten we de definitieve planning. Dan krijgt u van ons het voorstel met alle werkzaamheden. De sociaal begeleider komt dit verbetervoorstel bij u thuis met u bespreken. U kunt dan ook al uw vragen stellen.

Een paar weken voordat we de werkzaamheden bij uw woonblok starten, nodigen wij u uit voor de Informatiebijeenkomst. Daarin leggen we alle praktische informatie aan u uit. En natuurlijk kunt u dan ook uw vragen stellen.

Een onderdeel van het verbeterprogramma is het vervangen van de vloer op de begane grond. Waarom dat nodig is, leest u in de pagina ‘Vloer vervangen.

We begrijpen dat de werkzaamheden ingrijpend voor u zijn. Daarom bieden we u een compleet ingerichte logeerwoning aan waar u tijdens de werkzaamheden rustig kunt wonen. En verder helpen u natuurlijk zo goed mogelijk. Meer hierover leest u bij ‘Wat wij voor u doen’.

 

Parkeerverbod

Vanaf 8 november geldt er een parkeerverbod in de Langegeer en de Lede. Inmiddels zijn de borden hiervoor geplaatst. Let op: het parkeerverbod geldt alleen bij de bouwplaats die met hekken is afgezet. Daarbuiten kunt u dus gewoon parkeren. De bouwplaats wordt per huizenblok verplaatst te beginnen bij de Langegeer 89. Het is verboden op de bouwplaats te komen. Er wordt een voetpad aangelegd om langs de bouwplaats te lopen. De uitvoerders van Dura Vermeer geven aan welke delen van de weg worden afgezet. Twijfelt u? spreek dan een uitvoerder van Dura Vermeer aan.

 

Langegeer afgesloten

Vanaf maandag 11 november wordt de Langegeer vanuit de richting Bree afgesloten. Dit betekent dat u gedurende de werkzaamheden de Langegeer vanaf de Bree en vanaf het Maarland niet meer kunt in rijden en er ook niet kunt parkeren. De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen is nodig om de bouwmaterialen, de kraanwagen en de containers te plaatsen en veilig te kunnen werken.

 

Werkzaamheden > Sociaal begeleiders >