Begane grond leegmaken + spullen inpakken en klaarzetten

Omdat u een nieuwe vloer (cementdekvloer) op de begane grond krijgt, is het belangrijk dat de hele benedenverdieping leeg is voordat de aannemer aan het werk kan. Wij vragen u daarom om de volgende voorbereidingen te nemen:

  • Uw huidige vloerbekleding beneden verwijderen.
  • Alle losse spullen van uw woonkamer, keuken en gang in de verhuisdozen doen. De verhuisdozen krijgt u van ons te leen. Een paar dagen voordat de werkzaamheden starten, haalt het verhuisbedrijf de dozen op en zet deze in de opslag.
  • Lampen van de wand en plafond verwijderen om beschadigingen te voorkómen.

Uw meubels beneden kunt u laten staan. Die haalt het verhuisbedrijf op een paar dagen voordat de werkzaamheden starten. Het verhuisbedrijf plaatst uw meubels en verhuisdozen in de opslag-container en brengt deze naar de speciale opslag.
Spullen die u niet wilt bewaren, kunt u weggooien in de grote vuilcontainer die we bij u in de straat zetten.

Tip: neem waardevolle spullen mee naar de logeerwoning.

Tips van andere bewoners:

Bedenk goed wat je wil of moet meenemen naar de logeerwoning. Ik hou bijvoorbeeld van koken en heb al m’n kruiden en m’n speciale pannen meegenomen. Maar ook spullen voor m’n werk die ik in die periode nodig had. Het is namelijk niet handig om steeds weer naar huis te moeten als de aannemer met de verbeterwerkzaamheden bezig is.

Pak alles goed in. Dat helpt bij de verhuizing en opslag van je spullen. Ik heb bijvoorbeeld kussentjes en andere losse spullen in plastic vershoudfolie ingepakt. Zo werden het handige pakketjes die in één keer gemakkelijk in de verhuiscontainer konden èn m’n spullen bleven mooi schoon.