Voorde

Deze straat hoort bij fase 1B van het Verbeterprogramma. Een gedeelte van de straat hoort bij fase 1B van het Verbeterprogramma. Hier zijn de werkzaamheden al afgerond.


De werkzaamheden aan de woningen van de Voorde met onderstaande huisnummers starten in fase 2 (Linker Halve Vlieger Zuid). De exacte planning hiervan is nog niet bekend. De werkzaamheden vinden plaats in de periode december 2020 t/m mei 2022.


42 t/m 60 (even nummers)
66 t/m 70
74 t/m 80
88 t/m 110
116 t/m 158

45 t/m 113 (oneven nummers)
117 t/m 159
al afgerond.

 

Algemene informatie

Het Verbeterprogramma Vreewijk duurt tot ongeveer half 2023. De werkzaamheden worden per straat gepland. We maken eerst een grove planning waarin we ongeveer kunnen aangeven wanneer welke straten aan de beurt komen. Een paar maanden voordat uw straat echt aan de beurt is, weten we de definitieve planning. Dan krijgt u van ons het voorstel met alle werkzaamheden. De sociaal begeleider komt dit verbetervoorstel bij u thuis met u bespreken. U kunt dan ook al uw vragen stellen.

Een paar weken voordat we de werkzaamheden bij uw woonblok starten, nodigen wij u uit voor de Informatiebijeenkomst. Daarin leggen we alle praktische informatie aan u uit. En natuurlijk kunt u dan ook uw vragen stellen.

Een onderdeel van het verbeterprogramma is het vervangen van de vloer op de begane grond. Waarom dat nodig is, leest u in de pagina ‘Vloer vervangen.

We begrijpen dat de werkzaamheden ingrijpend voor u zijn. Daarom bieden we u een compleet ingerichte logeerwoning aan waar u tijdens de werkzaamheden rustig kunt wonen. En verder helpen u natuurlijk zo goed mogelijk. Meer hierover leest u bij ‘Wat wij voor u doen’.

 

 

 

 

Werkzaamheden > Sociaal begeleiders >