Vloer vervangen

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden, is de vervanging van uw houten ondervloer beneden door een cementdekvloer. Dit is nodig om vochtproblemen in de kruipruimte en problemen rond optrekkend vocht op te lossen. Ook voelt uw vloer dankzij de nieuwe cementdekvloer minder koud aan.
Vochtproblemen zijn de belangrijkste reden om uw houten ondervloer te vervangen, waarbij gelijk een waterkering wordt aangebracht. Misschien is het bij uw woning nog niet merkbaar, maar door optrekkend vocht is of wordt de huidige houten ondervloer in uw woning aangetast door vocht. Op een gegeven moment kan hierdoor de huidige vloer beneden instorten. Het optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in Vreewijk. Meer hierover leest u op de pagina ‘Waarom vloer vervangen’.

Voordat wij de nieuwe cementdekvloer kunnen aanbrengen, moet uw vloerbekleding op de begane grond eruit zijn gehaald. Wij vragen u om dat te doen voordat de werkzaamheden in uw woning starten. Als u uw vloerbekleding weg wilt gooien, dan kan dat in de speciale vuilcontainer die wij in uw straat zetten.