Oplevering van uw woning

Als de werkzaamheden klaar zijn, leveren wij uw woning aan u op. Bij deze oplevering zijn de aannemer en uw sociaal begeleider ook aanwezig. U controleert samen uw woning. Punten die nog niet goed zijn, noteren we als opleverpunten. De aannemer heeft 5 dagen de tijd om deze punten af te werken. Ondertussen kunt u al gaan klussen in uw woning. U heeft daar een hele week de tijd voor. Ook kan het zijn dat de aannemer buiten nog werkzaamheden doet.
Op de 8e dag na de oplevering brengt het verhuisbedrijf de container met uw spullen en meubels terug. Zij zetten alle verhuisdozen en meubels binnen voor u neer op de begane grond. Daarna heeft u nog 2 dagen om alles uit te pakken en op z’n plek te zetten voordat u weer terug naar huis gaat.
De logeerwoning kunt u die tijd nog gebruiken, daar hoeft u pas de 11e dag na de oplevering uit.

Als wij uw woning aan u opleveren, ziet het er beneden kaal uit. U ziet een betonnen vloer zonder vloerbekleding, de plinten zijn weg en de muren kunnen vlekken of vegen hebben doordat er flink is gewerkt in uw woning. Uw huis voelt nog niet als thuis. U kunt hier nog niet gelijk uw meubels in terugzetten. Het klussen is nodig om uw woning beneden weer tot uw eigen thuis te maken. We realiseren ons dat we nogal wat van u vragen. Maar als alles klaar is, heeft u een mooie, goed onderhouden, energiezuinigere en comfortabelere woning waar u nog vele jaren kunt wonen.
Kunt u zelf niet klussen en is er niemand die u kan helpen? Bespreek dit dan met uw sociaal begeleider.