Klussen na afloop

Als uw woning klaar is, is er nog best veel werk voor u te doen. Wij leveren uw woning aan u op met een kale vloer. Dat voelt nog niet als een thuis. U heeft een volle week (7 dagen) om te klussen. Bijvoorbeeld nieuwe vloerbekleding (laten) leggen, behangen of verven. Een week lijkt veel tijd, maar veel bewoners vertellen dat ze alles goed moesten plannen om op tijd klaar te zijn.
Op de 8e dag na de oplevering, komt de opslag-container met al uw spullen en meubels terug. De medewerkers van het verhuisbedrijf zetten alles voor u binnen neer op de begane grond. U heeft dan nog twee dagen om alles uit te pakken. Daarna is het tijd om weer in uw eigen huis te gaan wonen. De sleutel van de logeerwoning levert u bij ons in.

Is het voor u lastig om zelf te klussen? En heeft u niemand die u kan helpen? Bespreek dit dan gerust met uw sociaal begeleider. Hij/zij denkt graag mee over een oplossing.

 

Tips van andere bewoners:

“Bedenk wat je wilt gaan doen met klussen, regel helpers en maak een budget voor wat je aan het klussen wil uitgeven. Zoals voor de vloerbekleding, verf, behang, misschien andere meubels als je huis weer helemaal vernieuwd is.”

“Bedenk wat voor vloer je beneden wilt hebben en regel het bestellen en leggen van de vloer.”

“Je moet na afloop er echt weer je thuis van maken. Maar als dat klaar is, dan woon je weer heerlijk in je vernieuwde huis.”