Sociaal begeleiders

Elke straat waar we gaan starten, krijgt een eigen sociaal begeleider. De sociaal begeleider is er voor u. Hij/zij is uw vaste contactpersoon, helpt u met advies en goede raad en denkt met u mee over oplossingen. We doen dit omdat we weten dat er veel op u afkomt. De sociaal begeleiders houden inloopspreekuren. U kunt zo gemakkelijk met uw vragen bij hen terecht. Een paar maanden voordat we met de werkzaamheden willen starten, stelt de sociaal begeleider zich voor. Vervolgens maakt de sociaal begeleider een afspraak met u om het verbetervoorstel bij u thuis te bespreken. Stel dan gerust uw vragen en vertel waar u tegenop ziet.

Contact met de sociaal begeleiders

U kunt uw sociaal begeleider natuurlijk spreken tijdens de inloop-spreekuren of tijdens de geplande bezoeken bij u thuis. Daarnaast kunt u de sociaal begeleiders bereiken via het algemene telefoonnummer van Havensteder: (010) 890 25 25 of via de e-mail: vreewijk@havensteder.nl. Wilt u bij het ‘onderwerp’ aangeven voor welke sociaal begeleider uw e-mail bestemd is. Vermeld in uw e-mail ook uw naam en adres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Spreekuren sociaal begeleiders

Update 10-03-2020 | Momenteel zijn er geen spreekuren om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Voor al uw vragen over het Verbeterprogramma kunt u terecht op het inloopspreekuur van de sociaal begeleiders. Dit inloopspreekuur is op twee locaties:

  • Vreewijkhuis (Dreef 83A): Woont u op de Voorde, Weipad, Tiengeburen, Melkpad, Maarland, Langegeer, Lede, Dreef of het Heggepad, dan kunt u nog gewoon terecht voor het inloopspreekuur op het Vreewijkhuis (Dreef 83A). Hier zal het inloopspreekuur zijn op maandag van 10:00 tot 11:00.
  • Mare 14: Woont u in één van de volgende straten, dan kunt u voor het spreekuur terecht op de Mare 14: Mare, Meiland, Molenwei, Wilgeweerd, Rozegaarde, Kortedreef, Enk en de even nummers van de Groenezoom. Het inloopspreekuur zal vanaf 2 maart iedere dinsdag plaatsvinden van 10:00 tot 11:00 op de Mare 14.

Voor het inloopspreekuur hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u gewoon binnenlopen.

Persoonlijke afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met uw sociaal begeleider.