Sociaal begeleiders

 

 

Elke straat waar we gaan starten, krijgt een eigen sociaal begeleider. De sociaal begeleider is er voor u. Hij/zij is uw vaste contactpersoon, helpt u met advies en goede raad en denkt met u mee over oplossingen. We doen dit omdat we weten dat er veel op u afkomt. De sociaal begeleiders houden inloopspreekuren. U kunt zo gemakkelijk met uw vragen bij hen terecht. Een paar maanden voordat we met de werkzaamheden willen starten, komt de sociaal begeleider bij u thuis om het verbetervoorstel met u te bespreken. Stel dan gerust uw vragen en vertel waar u tegenop ziet.

Han van Goeverden

 

 

Han is sociaal begeleider voor fase 1B

 

 

Laurens van der Laan 

 

Laurens is sociaal begeleider

 

 

 

Hedwig van den Nieuwenhuijzen

 

 

Hedwig is sociaal begeleider

 

 

Julia Mendes

 

Julia is sociaal begeleider

 

 

Brigitte Blok

 

Brigitte is sociaal begeleider

 

 

 

Contact met de sociaal begeleiders

U kunt uw sociaal begeleider natuurlijk spreken tijdens de inloop-spreekuren of tijdens de geplande bezoeken bij u thuis. Daarnaast kunt u de sociaal begeleiders bereiken via het algemene telefoonnummer van Havensteder: (010) 890 25 25 of via de e-mail: vreewijk@havensteder.nl. Wilt u bij het ‘onderwerp’ aangeven voor welke sociaal begeleider uw e-mail bestemd is. Vermeld in uw e-mail ook uw naam en adres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Spreekuren sociaal begeleiders

Voor al uw vragen over het Verbeterprogramma kunt u terecht op het inloopspreekuur van de sociaal begeleiders in het Vreewijkhuis aan de Dreef 83. De inloopspreekuren zijn op maandag en woensdag tussen 10.00 – 11.00 uur. U bent hier van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Persoonlijke afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met uw sociaal begeleider.