Sociaal begeleiders

Elke straat waar we gaan starten, krijgt een eigen sociaal begeleider. De sociaal begeleider is er voor u. Hij/zij is uw vaste contactpersoon, helpt u met advies en goede raad en denkt met u mee over oplossingen. We doen dit omdat we weten dat er veel op u afkomt. De sociaal begeleiders houden inloopspreekuren. U kunt zo gemakkelijk met uw vragen bij hen terecht. Een paar maanden voordat we met de werkzaamheden willen starten, komt de sociaal begeleider bij u thuis om het verbetervoorstel met u te bespreken. Stel dan gerust uw vragen en vertel waar u tegenop ziet.

Esther van der Weerd

 

 

 

Esther is sociaal begeleider voor fase 1B

 

Han van Goeverden

 

 

 

Han is sociaal begeleider voor fase 1B

 

Contact met de sociaal begeleiders

U kunt uw sociaal begeleider natuurlijk spreken tijdens de inloop-spreekuren of tijdens de geplande bezoeken bij u thuis. Daarnaast kunt u de sociaal begeleiders bereiken via het algemene telefoonnummer van Havensteder: (010) 890 25 25 of via de mail: info@havensteder.nl. Wilt u bij het ‘onderwerp’ aangeven voor welke sociaal begeleider uw e-mail bestemd is. Vermeld in uw e-mail ook uw naam en adres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Spreekuren sociaal begeleiders

Voor al uw vragen over het Verbeterprogramma kunt u terecht op het inloopspreekuur van de sociaal begeleiders aan de Groene Hilledijk 336. De inloopspreekuren zijn op maandag en woensdag tussen 10.00 – 11.00 uur. U bent hier van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Met ingang van maandag 12 november 2018 houden de sociaal begeleiders het inloopspreekuur in het Vreewijkhuis aan de Dreef 83. Tot die tijd kunt u zoals gewend terecht aan de Groene Hilledijk 336.

Persoonlijke afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met uw sociaal begeleider.