Sociaal begeleiders

 

Elke straat waar we gaan starten, krijgt een eigen sociaal begeleider. De sociaal begeleider is er voor u. Hij/zij is uw vaste contactpersoon, helpt u met advies en goede raad en denkt met u mee over oplossingen. We doen dit omdat we weten dat er veel op u afkomt. De sociaal begeleiders houden inloopspreekuren. U kunt zo gemakkelijk met uw vragen bij hen terecht. Een paar maanden voordat we met de werkzaamheden willen starten, komt de sociaal begeleider bij u thuis om het verbetervoorstel met u te bespreken. Stel dan gerust uw vragen en vertel waar u tegenop ziet.

 

Laurens van der Laan 

 

Laurens is coördinator sociaal begeleiders

 

 

 

Julia Mendes

 

Julia is sociaal begeleider

 

 

 

Brigitte Blok

 

Brigitte is sociaal begeleider

 

 

 

Mary-Anne Sawell

 

Mary-Anne is sociaal begeleider

 

 

 

Nihan Koc

 

Nihan Koc is sociaal begeleider
 

 

 

Contact met de sociaal begeleiders

U kunt uw sociaal begeleider natuurlijk spreken tijdens de inloop-spreekuren of tijdens de geplande bezoeken bij u thuis. Daarnaast kunt u de sociaal begeleiders bereiken via het algemene telefoonnummer van Havensteder: (010) 890 25 25 of via de e-mail: vreewijk@havensteder.nl. Wilt u bij het ‘onderwerp’ aangeven voor welke sociaal begeleider uw e-mail bestemd is. Vermeld in uw e-mail ook uw naam en adres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Spreekuren sociaal begeleiders

Voor al uw vragen over het Verbeterprogramma kunt u terecht op het inloopspreekuur van de sociaal begeleiders in het Vreewijkhuis aan de Dreef 83. De inloopspreekuren zijn op maandag en woensdag tussen 10.00 – 11.00 uur. U bent hier van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Persoonlijke afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met uw sociaal begeleider.