Verhuisbedrijf

Het plaatsen van uw spullen en meubels in de speciale opslag-containers regelen wij voor u. Als u beneden alles klaarzet wat opgeslagen moet worden, dan haalt het verhuisbedrijf uw spullen en meubels op. Zij zetten deze in de opslag-container en brengen de container naar de opslag.
Het enige dat u hoeft te doen, is:

  • Ervoor zorgen dat op de afgesproken datum al uw spullen beneden zijn ingepakt.
  • Uw ingepakte spullen en meubels beneden klaar staan voor de tijdelijke verhuizing.

Het verhuisbedrijf dat wij inhuren, is Team Relocations. Een paar dagen voordat we met de werkzaamheden starten, haalt Team Relocations uw spullen en meubels op. U bent hier natuurlijk ook bij. Zo kunt u controleren  dat het verhuisbedrijf de juiste spullen netjes in de opslag-container doet. Ook controleert u samen met het verhuisbedrijf dat deze container wordt verzegeld. Daarna neemt Team Relocations de container mee naar de tijdelijke opslag.

Veilige opslag van uw meubels en spullen

  • Uw spullen en meubels zijn helemaal veilig in deze opslag-container. Door een speciaal klimaatsysteem worden deze drooggehouden.
  • Ook hebben wij een verzekering tegen brand, diefstal of kwijtraken afgesloten.

Goed om te weten: u kunt niet bij uw spullen zolang die in de opslag staan. We raden u aan om in de verhuisdozen alleen spullen te doen die u niet nodig heeft in de periode van de werkzaamheden.
Acht dagen na de oplevering van uw woning, brengt verhuisbedrijf Team Relocations de opslag-container met uw spullen en meubels terug. De medewerkers zetten alles weer voor u binnen op de begane grond.