Werkzaamheden en bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

24 december 2020

deel:

Bereikbaarheid in kerstvakantie

De meeste sociaal begeleiders en vakmannen zijn vanaf maandag 21 december tot en met zondag 3 januari niet aan het werk. Vanaf maandag 4 januari 2021 staan alle sociaal begeleiders weer voor u klaar. Ook de aannemer gaat dan weer volledig aan het werk.

U kunt uw huurzaken online regelen via www.havensteder.nl. Bij een calamiteit neemt u contact op met Havensteder via telefoonnummer 010 890 25 25.

Kleine werkzaamheden

Onze aannemer Dura Vermeer voert tussen 21 december en 30 januari nog wat kleine werkzaamheden uit. Schrik dus niet als u iemand aan een woning ziet timmeren. Hieronder een kleine opsomming van de werkzaamheden.

  • Op de Wilgeweerd 72 tot en met 80 en Enk 131 bereiden we het werk voor voor de aankomende funderingswerkzaamheden.
  • Er werken 3 elektramonteurs aan woningen in Buurt 9.
  • Heggepad 4 tot en met 14: timmermannen werken aan de laatste huizen in deze straat.
  • Een metselaar werkt nog aan een aantal woningen in Vreewijk.
  • Ook kan het zijn dat een dakdekker nog werkt aan verschillende woningen in Vreewijk. Deze week wordt er slecht weer voorspeld. Hierdoor moet de dakdekker waarschijnlijk doorwerken in de kerstvakantie.

Al met al wordt er bijna elke dag nog wel gewerkt aan woningen in Vreewijk.

Beveiliging wijk

Omdat er bijna elke dag nog wel gewerkt wordt in Vreewijk, hoeft u niet bang te zijn dat uw woning twee weken onbemand achter blijft. De gebruikelijke toezicht rondes van bewakers door de wijk gaan gewoon door. Ook blijven de bewakingscamera’s van VPS gewoon staan in de wijk.

Vuilcontainers en Postkasten

In de kerstvakantie halen we de vuilcontainers uit de straat. Daarnaast worden de tijdelijke postkassen rond de jaarwisseling dichtgemaakt. Dit om eventueel vuurwerkoverlast te voorkomen.

Wij wensen u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe!

Vragen

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met uw sociaal begeleider. We zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar via 010 890 25 25, of vreewijk@havensteder.nl. Let op: tijdens de kerstvakantie zijn er minder sociaal begeleiders aan het werk. Het kan zijn dat uw vraag niet meteen beantwoord wordt.