Geen werkzaamheden tijdens de feestdagen

20 december 2022

deel:

De kerstdagen komen er weer aan. In deze periode liggen de werkzaamheden van het Verbeterprogramma stil. Hieronder leest u hier meer over.

Bereikbaarheid Dura Vermeer in de kerstvakantie

In de periode van 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023 is aannemer Dura Vermeer afwezig in de wijk. Op maandag 9 januari 2023 is Dura Vermeer met de vakmannen weer volledig aan het werk. Wijkaannemers Dammers en Muddebouw voeren wel nog wat kleine werkzaamheden uit tijdens de kerstvakantie. Schrik dus niet als u iemand aan een woning ziet werken.

Bereikbaarheid sociaal begeleiders

In de periode van 24 december tot en met 8 januari is een sociaal begeleider aanwezig. Houd er wel rekening mee dat er in deze periode minder sociaal begeleiders aan het werk zijn. Dit betekent dat een reactie op een vraag langer kan duren dan normaal.

Toezicht in de wijk en vuilcontainers

De gebruikelijke toezicht rondes van toezichthouders door de wijk gaan gewoon door. Ook blijven de bewakingscamera’s van VPS gewoon staan in de wijk.

Rond de jaarwisseling halen we de vuilniscontainers uit de straat. Dit doen we om brand en vuurwerkoverlast te voorkomen. Door uw grofvuil op tijd weg. In week 2 worden de vuilcontainers weer teruggeplaatst.

Noodsituaties

Noodsituatie op de bouwplaats? Bel Dura Vermeer via 010 – 286 50 27
– Noodsituatie buiten de bouwplaats? Bel Havensteder via 010 – 890 25 25