18 maart: Vreewijk kleurt nog groener

16 maart 2023

deel:

“Vreewijk kleurt nog groener” is het thema van dit jaar. Dit betekent dat je het hele jaar door verschillende groene activiteiten, initiatieven en kleine evenementen in de wijk vindt. Op 18 maart van 10.00 tot 15.00 uur is in het Witte Paard, aan de Groene Zoom 245, het aftrap naar dit groenjaar.

We lanceren dit jaar de allereerste groenkalender van Vreewijk, gefinancierd door Havensteder en de gemeente. Ook lanceren we Tuin en kluswerk Vreewijk. Dit is een centraal punt waar alle groen gerelateerde vragen/verzoeken binnenkomen. St de Uil, Lalibela en Paal en Perk hebben zich hieraan gecommitteerd.

Groen activiteiten

Maak (opnieuw) kennis met alle partijen uit Vreewijk, geniet van de tuin fotopresentatie, laat je adviseren over je tuin. Of kom langs om te struinen langs de kramen vol planten en tuin snuisterijen.

Groenkalender

Naast de activiteiten, wordt 18 maart ook de allereerste groen kalender gelanceerd. Dit is een kalender, gefinancierd door Havensteder en de gemeente,  voor iedere bewoner van Vreewijk. En staat vol met tuintips, kalender met de groen activiteiten die georganiseerd worden en contactgegevens van groen partijen in de wijk.

Dus, in het kort:

Datum: 18 maart
Waar: Witte Paard, Groenezoom 245
Tijdstip: 10.00 tot 15.00 uur

Hopelijk zien wij u daar!