Parkeerverbod en wegafsluiting Mare en Enk

08 november 2022

deel:

Binnenkort starten we met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen in Mare en Enk. De aannemer Dura Vermeer voert in opdracht van Havensteder de werkzaamheden uit. In november starten we met de voorbereidende werkzaamheden. Hiervoor is een parkeerverbod nodig en sluiten we de weg. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de Mare en Enk. In deze brief vertellen wij u hier meer over.

Wegafsluiting en parkeerverbod Mare

Vanaf 14 november geldt een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Mare 4 tot en met Mare 78. De weg wordt dan ook volledig afgesloten. We verwachten dat dit tot april 2023 duurt.

Parkeerverbod Enk

Vanaf 14 november tot en met eind april 2023 geldt er ook een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Enk 150 tot en met 170. De straat blijft verder open voor al het verkeer.

We willen niet onnodig parkeerplekken bezet houden. Zijn de parkeerplekken niet meer nodig voor de werkzaamheden, dan plakken we de borden af. U kunt dan gewoon parkeren. Zijn de plekken langer nodig dan vragen we verlenging aan en informeren u weer.

Waarom een parkeerverbod en wegafsluiting?

De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen zijn nodig voor het vervoer van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan. We richten namelijk een bouwplaats in.

Het parkeerverbod en de wegafsluiting van de stoep zijn goedgekeurd door de Gemeente Rotterdam en worden met borden aangegeven. Staat uw auto er toch? Dan wordt uw auto weggesleept. U betaalt hiervoor zelf de kosten. Deze kosten vindt u op de website van de Gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/wonen-leven/parkeren-op-straat.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

We begrijpen dat het parkeerverbod en het afsluiten van de weg voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.