Tijdens werkzaamheden parkeerplaatsen niet beschikbaar in Meiland

30 januari 2020

deel:

In verband met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen in Meiland, is het vanaf maandag 27 januari tijdelijk niet mogelijk om in Meiland te parkeren. Dit duurt tot het eind van de verbeterwerkzaamheden in deze straat (naar verwachting tot eind september 2020). De wegafzetting is goedgekeurd door de gemeente Rotterdam en is met borden aangegeven.

De ruimte in de straat is nodig voor het transport van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan in Meiland.

Uiteraard kunt u nog wel te voet de woningen bereiken. De bouwplaats is afgezet met hekken en borden, en schuift steeds een stuk  op vanaf de Enk richting de Groene Zoom.

Bouwplaatsmedewerkers moeten hun auto’s en busjes parkeren op de tijdelijke parkeerplaats naast Sporthal de Enk waar ook de bouwkeet van Dura Vermeer komt te staan. Eventuele klachten over auto’s en busjes van bouwplaatsmedewerkers kunt u melden bij de uitvoerders van Dura Vermeer in de bouwkeet.

Excuses voor de overlast. Wij hopen op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.