Nieuwe modelwoning Valkenier West

06 januari 2022

deel:

De nieuwe modelwoning voor het verbeterproject Valkenier West is Jagerslaan 12. Hierbij is het eerdere plan om Valkeniersweg 81 als modelwoning te gebruiken gewijzigd. De woning aan de Jagerslaan blijkt beter geschikt als modelwoning. Binnenkort starten we met deze verbeterwerkzaamheden

Wat dit betekent voor u

Binnenkort starten we met de verbeterwerkzaamheden aan de Jagerslaan 12. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken. Het is mogelijk dat naaste bewoners hier enige (geluids-)overlast van ervaren. De aannemer probeert dit zo beperkt mogelijk te houden. Onze excuses voor de mogelijke overlast.

Wat is een modelwoning?

Dit is een leegstaande woning waar we de gebruikelijke verbeterwerkzaamheden alvast testen. Zo weten we straks beter wat voor specifieke werkzaamheden we tegenkomen in de woningen van het project Valkenier West. Natuurlijk zijn er verschillen per woning, maar zo weten we toch beter met wat voor woningen we te maken hebben.

Als de werkzaamheden klaar zijn gebruiken we de woning als voorbeeld om andere bewoners te laten zien hoe de woningen in Valkenier West er uiteindelijk ook uit komen te zien.