Inloopspreekuur en verhuisdozen op de Mare 14 voor bewoners Buurt 9

12 februari 2020

deel:

UPDATE: momenteel worden er geen inloopspreekuren georganiseerd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. 

Vanaf dinsdag 2 maart wordt er op het adres Mare 14 een inloopspreekuren gehouden voor de bewoners van Buurt 9. Woont u dus in één van de volgende straten, dan kunt u voor het spreekuur terecht op de Mare 14: Mare, Meiland, Molenwei, Wilgeweerd, Rozegaarde, Kortedreef, Enk en de even nummers van de Groenezoom. Het inloopspreekuur zal vanaf 2 maart iedere dinsdag plaatsvinden van 10:00 tot 11:00 op de Mare 14.

Verhuisdozen

Ook kunt u op dit adres terecht voor verhuisdozen. Woont u in Buurt 9? Dan kunt u uw verhuisdozen ophalen op dinsdagen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Inloopspreekuur Vreewijkhuis (Dreef 83A)

Natuurlijk zal er ook nog steeds een inloopspreekuur plaatsvinden voor bewoners van de Linker Halve Vlieger in het Vreewijkhuis. Woont u op de Voorde, Weipad, Tiengeburen, Melkpad, Maarland, Langegeer, Lede, Dreef of het Heggepad, dan kunt u nog gewoon terecht voor het inloopspreekuur op het Vreewijkhuis (Dreef 83A). Hier zal het inloopspreekuur zijn op maandag van 10:00 tot 11:00.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de sociaal begeleiders. Zij helpen u graag verder. De sociaal begeleiders zijn op werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer 010-8902525 en via het e-mailadres vreewijk@havensteder.nl.