Inloopspreekuur en verhuisdozen op de Mare 14 voor bewoners Buurt 9

12 februari 2020

deel:

Vanaf dinsdag 2 maart wordt er op het adres Mare 14 een inloopspreekuren gehouden voor de bewoners van Buurt 9. Woont u dus in één van de volgende straten, dan kunt u voor het spreekuur terecht op de Mare 14: Mare, Meiland, Molenwei, Wilgeweerd, Rozegaarde, Kortedreef, Enk en de even nummers van de Groenezoom. Het inloopspreekuur zal vanaf 2 maart iedere dinsdag plaatsvinden van 10:00 tot 11:00 op de Mare 14.

Verhuisdozen

Ook kunt u op dit adres terecht voor verhuisdozen. Om de verhuisdozen op te halen maakt u een afspraak met uw sociaal begeleider. Samen kijken jullie naar een geschikt moment waarop u de verhuisdozen kunt ophalen.

Inloopspreekuur Vreewijkhuis (Dreef 83A)

Natuurlijk zal er ook nog steeds een inloopspreekuur plaatsvinden voor bewoners van de Linker Halve Vlieger in het Vreewijkhuis. Woont u op de Voorde, Weipad, Tiengeburen, Melkpad, Maarland, Langegeer, Lede, Dreef of het Heggepad, dan kunt u nog gewoon terecht voor het inloopspreekuur op het Vreewijkhuis (Dreef 83A). Hier zal het inloopspreekuur zijn op maandag van 10:00 tot 11:00.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de sociaal begeleiders. Zij helpen u graag verder. De sociaal begeleiders zijn op werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer 010-8902525 en via het e-mailadres vreewijk@havensteder.nl.