Geen werkzaamheden tijdens de feestdagen

20 december 2021

deel:
Feestdagen Vreewijk - Werkzaamheden kerst Vreewijk Verder

De feestdagen komen er weer aan. Hierdoor liggen de verbeterwerkzaamheden van 27 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 stil.

Bereikbaarheid sociaal begeleiders

We zorgen dat in deze periode een sociaal begeleider aanwezig is. Houd er wel rekening mee dat er in deze periode minder sociaal begeleiders aan het werk zijn. Dit betekent dat een reactie langer duurt dan normaal. Dit geldt ook voor nazorg klachten. Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn alle sociaal begeleiders weer aan het werk.

Vuilcontainers en postkasten

Rond de jaarwisseling halen we de vuilcontainers uit de straat. Ook worden dan de postkasten dichtgemaakt. Dit doen we om brand en vuurwerkoverlast te voorkomen.

Gooi dus uw grofvuil op tijd weg en haal uw post op tijd op. In week 2 worden de vuilcontainers weer teruggeplaatst en de postkasten weer geopend. Als u toch grofvuil heeft dat niet in uw vuilniszak of containers past. Dan kunt u het afval bij een milieupark bij u in de buurt brengen. Of een afspraak maken bij de gemeente Rotterdam voor het ophalen van het afval. Houd ook hier rekening mee dat het tijdens de feestdagen druk is.

Vanaf 10 januari 2022 staat Team Vreewijk weer voor u klaar!

Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn de vakmannen weer volop aan het werk in Vreewijk. En zijn alle sociaal begeleiders weer aanwezig.

Namens het Team Vreewijk wensen wij u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe!