Wegafsluiting en parkeerverbod Lede

23 september 2021

deel:

Binnenkort gaan we met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen in een deel van de Lede aan de slag. We beginnen bij huisnummer 115 en werken naar nummer 79. In verband met voorbereidende werkzaamheden geldt binnenkort een parkeerverbod en wegafsluiting voor dat deel van de Lede. Let goed op de borden en aanwijzingen.

Waarom een parkeerverbod en wegafsluiting?

De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen zijn nodig voor het transport van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan.

Zowel het parkeerverbod als de wegafsluiting zijn goedgekeurd door de gemeente Rotterdam en worden met borden aangegeven. Staat uw auto er toch? Dan wordt uw auto weggesleept, u betaalt hiervoor zelf de kosten. Deze kosten vindt u op de website van de gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/wonen-leven/parkeren-op-straat.

Parkeerverbod en wegafsluiting Lede – Deel 1

Vanaf week 38 / 20 september geldt een parkeerverbod in de Lede ter hoogte van huisnummers 95 tot en met 115. De wegafsluiting gaat ook dan in en duurt tot het eind van de verbeterwerkzaamheden in dit deel van de straat (we verwachten tot en met week 42 / 24 oktober 2021).

Let op! Verkeer wordt omgeleid via het Heggepad. De rijrichting is daar tijdelijk omgekeerd.

Waarom de rijrichting omkeren?

Het omkeren van de rijrichting in deze eenrichtingsweg is in opdracht van de gemeente Rotterdam uitgevoerd en geven we aan met borden. Door de rijrichting om te keren tijdens de verbeterwerkzaamheden blijven de straten in de wijk voor hulpdiensten goed bereikbaar. Ook hoeven buurtbewoners zo min mogelijk om te rijden.

Goed opletten

Wij begrijpen dat het even wennen is. Waarschuw ook uw (buurt)kinderen, dat het verkeer van de andere kant komt. Dank voor uw medewerking.

Parkeerverbod en weggebruik Lede – Deel 2

Vanaf week 42 / 18 oktober geldt een parkeerverbod vanaf de hoek Dreef 78 / Lede 79 tot en met Lede 93. Een deel van de straat is dan bouwplaats. U kunt wel gewoon doorrijden. Er liggen rijplaten op de weg en een deel over het gras. Rijdt u langzaam en voorzichtig!  Dit duurt tot het eind van de verbeterwerkzaamheden in dit deel van de straat (we verwachten tot en met week 44 / 8 november 2021).

De rijrichting in het Heggepad is dan weer normaal.

Let op! Verkeer rijdt over rijplaten die liggen voor een deel op de weg en een deel op het gras. Rijdt u langzaam en voorzichtig.

We begrijpen dat deze maatregelen voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.