Verhuisdozen

Omdat de vloer beneden wordt vervangen, is het nodig dat de beneden-verdieping leeg is voor de start van de werkzaamheden. Wij vragen u daarom om uw spullen van uw woonkamer, keuken, gang en berging in verhuisdozen te doen. Hiervoor krijgt u 30 verhuisdozen van ons in bruikleen.

De gevulde verhuisdozen zet u beneden klaar voor het verhuisbedrijf. Vlak voor de start van de werkzaamheden komt het verhuisbedrijf de dozen en meubels van de begane grond ophalen. U bent hier natuurlijk ook bij zodat u kunt controleren dat het verhuisbedrijf de juiste spullen netjes in de opslag-container doet. Ook controleert u samen met het verhuisbedrijf dat deze container wordt verzegeld. Daarna neemt het verhuisbedrijf de container mee naar de tijdelijke opslag.

Boven hoeft u geen spullen in te pakken voor de tijdelijke opslag. Wel raden we u aan om uw spullen en meubels goed af te dekken tegen het stof. U krijgt hiervoor afdekfolie van ons. Voor de vakmannen is het prettig als u uw afgedekte spullen bij elkaar zet in een hoek (niet bij het raam) zodat zij overal gemakkelijk langs kunnen.