Vervanging afgekeurde dakpannen

21 augustus 2019

deel:

Een aantal bewoners aan het Weipad, Melkpad en Tiengeburen ontvingen een brief van ons vorige maand. Omdat wij de dakpannen vanwege kleurverschil gaan vervangen. Wij attenderen u nogmaals op de werkzaamheden die in de week van 26 tot en met 30 augustus plaatsvinden, tussen 7.00 en 16.00 uur. Wij doen onze uiterste best om de overlast zoveel mogelijk voor u te beperken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Wat gaan we doen?

We verwijderen de te donkere dakpannen en leggen we gelijk de juiste kleur dakpannen terug.  De werkzaamheden voeren we uit met een hoogwerker met daaraan een zogeheten manbak van waaruit de vakmannen werken of met behulp van dakladders.

Voor uw woning duren de werkzaamheden ongeveer een dag. We starten met de werkzaamheden bij de woningen aan het Weipad. De vakmannen hoeven alleen aan de buitenkant van uw woning te zijn. En wij zorgen er voor dat u uw woning altijd in en uit kan. Als wij werken aan de voorzijde kunt u altijd uw woning via de achterkant in en andersom. Dit doen we in overleg met u. Voor uw veiligheid markeren we het gedeelte waar gewerkt wordt met rood/wit afzetlint.

Tijdens alle werkzaamheden zetten we de straat en parkeerplaatsen gedeeltelijk af tussen:

Weipad 21 en Tiengeburen 2, Weipad 21 en Weipad 27, Weipad 16 en Weipad 20 (de doorgang naar de garage blijft vrij).