Verlenging Bree fase 1, 2 & 3

13 juli 2022

deel:

Eerder informeerden wij u over het parkeerverbod en stoepafsluiting aan de Bree. Dit is nodig vanwege de verbeterwerkzaamheden die aannemer Dura Vermeer voor ons uitvoert. Deze werkzaamheden startten later dan verwacht. Het parkeerverbod en de stoepafsluiting worden dan ook verlengd. In deze brief vertellen wij u hier meer over.

Verlenging parkeerverbod Bree – Fase 1

Voor fase 1 van de verbeterwerkzaamheden in de Bree geldt een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Bree 182 tot en met 206. Dit parkeerverbod wordt verlengd. We verwachten dat dit parkeerverbod tot 2 september 2022 duurt.

Verlenging parkeerverbod Bree – Fase 2

Voor fase 2 van de verbeterwerkzaamheden in de Bree geldt een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Bree 150 tot en met 180. Dit parkeerverbod wordt verlengd. We verwachten dat dit parkeerverbod tot 7 oktober 2022 duurt.

Verlenging parkeerverbod Bree – Fase 3

Fase 3 van de verbeterwerkzaamheden volgt later. Het parkeerverbod voor deze is door de gemeente goedgekeurd voor onderstaande:

Parkeerplekken ter hoogte vanIngang verbodEinde verbod
Fase 3Huisnummers Bree 110 t/m 14822 augustus 20224 november 2022

We willen niet onnodig parkeerplekken bezet houden. Zijn de parkeerplekken niet nodig voor de werkzaamheden, dan plakken we de borden af. U kunt dan gewoon parkeren. Zijn de plekken langer nodig dan vragen we verlenging aan en informeren u weer.

Bereikbaarheid Bree

Tijdens de parkeerverboden sluiten we ook de stoep af. Voetgangers kunnen via de overzijde door de straat. Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon met de auto door de straat. Het naast gelegen fietspad blijft ook beschikbaar. Houd goed de borden en aanwijzingen in de gaten.

Let op! U mag hier 30 km/u. De snelheidslimiet is tijdelijk aangepast. 

Bedankt voor uw medewerking!

We begrijpen dat het (verlengde) parkeerverbod en het afsluiten van de stoep voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.