Sociaal begeleiders

Elke straat waar we gaan starten, krijgt een eigen sociaal begeleider. De sociaal begeleider is er voor u. Hij/zij is uw vaste contactpersoon, helpt u met advies en goede raad en denkt met u mee over oplossingen. We doen dit omdat we weten dat er veel op u afkomt. De sociaal begeleiders houden inloop-spreekuren in het pand aan de Groene Hilledijk 336. U kunt zo gemakkelijk met uw vragen bij hen terecht. Een paar maanden voordat we met de werkzaamheden willen starten, komt de sociaal begeleider bij u thuis om het verbetervoorstel met u te bespreken. Stel dan gerust uw vragen en vertel waar u tegenop ziet.

Esther van der Weerd

 Esther is sociaal begeleider voor fase 1B.

 

Han van Goeverden

  Han is sociaal begeleider voor fase 1B.

Contact met de sociaal begeleiders

U kunt uw sociaal begeleider natuurlijk spreken tijdens de inloop-spreekuren of tijdens de geplande bezoeken bij u thuis. Daarnaast kunt u de sociaal begeleiders bereiken via het algemene telefoonnummer van Havensteder: (010) 890 25 25 of via de mail: info@havensteder.nl. Wilt u bij het ‘onderwerp’ aangeven voor welke sociaal begeleider uw mail bestemd is. Vermeld in uw mail ook uw naam en adres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Spreekuren sociaal begeleiders

De sociaal begeleiders houden inloop-spreekuren aan de Groene Hilledijk 336 op maandag en woensdag tussen 10.00 – 11.00 uur. U bent van harte welkom op het spreekuur. Een afspraak maken is niet nodig.

Uiteraard is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met uw sociaal begeleider.