Parkeerverbod en wegafsluiting Jagerslaan

13 juni 2022

deel:

Binnenkort starten we met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen van de Jagerslaan. De aannemer Dura Vermeer voert in opdracht van Havensteder de werkzaamheden uit. In juni starten we met de voorbereidende werkzaamheden. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de  Jagerslaan. In deze brief vertellen wij u hier meer over.

Parkeerverbod en wegafsluiting Jagerslaan

Vanaf 20 juni 2022 geldt een parkeerverbod en wordt de weg afgesloten in de Jagerslaan ter hoogte van huisnummers 30 tot en met 98. We verwachten dat deze parkeerverbod en wegafsluiting tot 18 november duurt. De invalide parkeerplaatsen blijven in deze periode beschikbaar tot de bewoners tijdelijk de woning uit zijn. En weer beschikbaar wanneer bewoners terug hun woning inhuizen.

Waarom een parkeerverbod en gedeeltelijk wegafsluiting?

De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen zijn nodig voor het vervoer van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan. We richten namelijk een bouwplaats in.

Het parkeerverbod en het afsluiten van de stoep zijn goedgekeurd door de gemeente Rotterdam en worden met borden aangegeven. Staat uw auto er toch? Dan staan wij niet aansprakelijk voor eventuele schades. Ook wordt uw auto weggesleept. U betaalt hiervoor zelf de kosten. Deze kosten vindt u op de website van de Gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/wonen-leven/parkeren-op-straat.

Bedankt voor uw medewerking!

We begrijpen dat het parkeerverbod en de wegafsluiting voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.