Parkeerverbod en stoep afsluiting Groene Zoom

30 december 2021

deel:

Binnenkort starten we met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen in de Groene Zoom. Op 31 januari 2022 beginnen we met de voorbereidende werkzaamheden. Hiervoor is een parkeerverbod nodig en sluiten we de stoep af. In dit bericht leest u hier meer over.

31 januari 2022 tot en met 6 mei 2022

Vanaf 31 januari 2022 tot en met 6 mei 2022 geldt er een parkeerverbod in de Groene Zoom en is de stoep afgesloten. Het gaat om een stoepafsluiting ter hoogte van de huisnummers van Groene Zoom 210 tot en met 218, 230 tot en met 240 en 242 tot en met 254. Voetgangers kunnen via de overzijde door de straat. Bushalte Molenwei blijft deze periode beschikbaar! 

Waarom een parkeerverbod en afsluiting van de stoep?

De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen zijn nodig voor het vervoer van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan. We richten namelijk een bouwplaats in.

Het parkeerverbod en de afsluiting van de stoep zijn goedgekeurd door de Gemeente Rotterdam en worden met borden aangegeven. Staat uw auto er toch? Dan wordt uw auto weggesleept, u betaalt hiervoor zelf de kosten. Deze kosten vindt u op de website van de Gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/wonen-leven/parkeren-op-straat.

Bedankt voor uw medewerking en uw begrip

We begrijpen dat het parkeerverbod en het afsluiten van de stoep voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.