Op blote voeten door Vreewijk

04 juli 2019

deel:

Een feest voor je voeten op De Enk

Educatieve tuin De Enk, onderdeel van Stichting Natuurstad, organiseert op zondag 14 juli een spectaculair feest voor je voeten. Je voeten dragen je immers de hele dag van hot naar her. Tijd om actief te ontspannen!

 

Het Blotevoetenpad

Er is een speciaal pad dat je blootvoets aflegt: het blotevoetenpad! Zo ga je met blote voeten door het natte gras, over hout, grind, modder en meer. Het is een hele prestatie om deze route met succes af te leggen, daarom krijgt iedere deelnemer een blijvende herinnering. Vieze of koude voeten worden aan het einde verzorgd door een keur aan weldadige kruidenbaden en hooizakken.

Naast deze wandelroute kan je voet-schilderen, met door jouw gemaakte verf, naar levend model. Ring gooien om een grote teen, voetenmemory en heb je een oude schoen en/of sok? Neem mee!

Wij gaan daar iets leuks mee doen!!

Er is nog veel meer op deze dag te beleven. Genoeg reden om langs te komen dus!

 

Datum: zondag 14 juli 2019

Tijdstip: 13.00 uur – 16.00 uur

Alle leeftijden

Toegang: 2 euro

 

Over Natuurstad

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie en educatie. Op onze 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school-)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, alles over de natuur, het milieu en duurzaamheid. Op onze 25 hectare groen, verspreid over de hele stad, bereiken de bijna 100 medewerkers en nog eens 100 vrijwilligers jaarlijks ruim 1.000.000 bezoekers en 50.000 leerlingen.

 

Educatieve Tuin De Enk

Enk 182, 3075 VK  Vreewijk

T: 010 – 267 37 60

E: educatieenk@natuurstad.nl