Bouwkeet Jagerslaan

14 januari 2022

deel:

Eind maart starten de verbeterwerkzaamheden in de Valkeniers West. Ter voorbereiding voor deze werkzaamheden wordt er in week 8 een bouwkeet geplaatst. Deze bouwkeet komt ter hoogte van Jagerslaan 30 te staan. In dit bericht leest u hier meer over.

De planning

De voorlopige planning is dat de bouwkeet in week 8 (21 februari 2022 – 27 februari 2022) wordt opgebouwd. We verwachten in week 49 (5 december 2022 –
11 december 2022) de bouwkeet weer af te bouwen.

Wat dit voor u betekent

Tijdens het opstellen en afbouwen van de bouwkeet kunt u last hebben van (geluids-)overlast. Op de dag van op- en afbouw is aannemer Dura Vermeer met een kraanwagen in uw straat. Hiervoor is ruimte nodig. Wij verzoeken u om uw auto niet in de straat te parkeren. Op deze manier voorkomen we schade.

Bij de bouwkeet komen ook postkasten te staan. De bewoners die tijdelijk niet in hun eigen woning verblijven, halen hier hun post op. Hierdoor is het mogelijk dat uw straat drukker is dan normaal.

Verboden terrein

De bouwkeet is verboden terrein voor bewoners. Wanneer u vragen of klachten heeft, bespreek dit dan met ons. De aannemer stuurt u op de bouwkeet weg en staat u hier niet te woord.

Wat is een bouwkeet?

Een bouwkeet is een tijdelijk werkplaats van het uitvoerende bouwteam. Hier worden gereedschap en materialen in opgeslagen. Ook houden de bouwvakkers hier pauze. Hieronder ziet u een voorbeeld.

We zijn ervan bewust dat deze maatregelen voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.