Parkeerverbod en bereikbaarheid Maarland: fase 2 & 3

20 april 2022

deel:

Binnenkort starten we met de verbeterwerkzaamheden aan de woningen in Maarland. De aannemer Dura Vermeer voert in opdracht van Havensteder de werkzaamheden uit. We beginnen bij huisnummer 23 en werken naar nummer 65. Midden april starten we met de voorbereidende werkzaamheden. Dit doen we in twee delen en heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Maarland. In deze bericht leest u hier meer over.

Parkeerverbod en bereikbaarheid Maarland – deel 1

Vanaf dinsdag 19 april 2022 geldt er een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Maarland 23 tot en met 41. We verwachten dat deze parkeerverbod tot vrijdag 20 mei 2022 duurt.

In de periode van 19 april tot en met 20 mei kunt u gewoon door de straat rijden. Behalve wanneer de aannemer met groot vervoer werkzaamheden in de straat uitvoert. Tijdens deze uren zorgt Dura Vermeer voor een verkeersregelaar. Na de werkzaamheden is de straat weer open voor al het verkeer.

Parkeerverbod en bereikbaarheid Maarland – deel 2

Vanaf maandag 16 mei 2022 geldt er een parkeerverbod ter hoogte van de huisnummers Maarland 43 tot en met 65. We verwachten dat deze parkeerverbod tot vrijdag 17 juni 2022 duurt.

Ook in de periode van 16 mei tot en met 17 juni kunt u gewoon doorrijden in de straat. Behalve wanneer Dura Vermeer met groot vervoer werkzaamheden in de straat uitvoert. Tijdens deze uren zorgt de aannemer voor een verkeersregelaar. Na de werkzaamheden is de straat weer open voor al het verkeer.

Waarom een parkeerverbod en gedeeltelijk wegafsluiting?

De ruimte in de straat en de parkeerplaatsen zijn nodig voor het vervoer van bouwmaterialen, de kraanwagen en de verhuiswagen. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat er geen auto’s geparkeerd staan. We richten namelijk een bouwplaats in.

Het parkeerverbod en het gedeeltelijk afsluiten van de weg zijn goedgekeurd door de gemeente Rotterdam en worden met borden aangegeven. Staat uw auto er toch? Dan wordt uw auto weggesleept. U betaalt hiervoor zelf de kosten. Deze kosten vindt u op de website van de Gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/wonen-leven/parkeren-op-straat.

Bedankt voor uw medewerking en begrip!

We begrijpen dat het parkeerverbod en het gedeeltelijk afsluiten van de weg voor overlast kunnen zorgen. Toch rekenen we op uw begrip en uw medewerking. Alvast hartelijk dank daarvoor.